< siječanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Čušpajz mog života


utorak, 10.01.2012.

Dao nam je Bog Ninu i Eurosong

Trebalo nam je samo 20 godina da na Dori netko kaže ”Dosta javnosti bez ukusa, dosta veza, dosta podmazanog žirija i maminih i tatinih pernatih sinova i kćeri! Ajmo poslati nekoga za koga znamo da može napraviti hit koji nije šund i koji može biti vrlo aktualan.” Je li moguće da je negdje u Hrvatskoj struka došla prije poznanstva i odvjetnika?

nina dora eurosong, nina dora eurosong


Ja sam osobno zadovoljan ovom vjesti, pogotovo kad je u najužem izboru glavna konkurencija bila Jelena ”bižuterija” Rozga. Kad smo već kod jeftinjaka, je li se itko sjeća tko je pobjedio na Dori 2003 godine? Tada nam je Nina osvojila drugo mjesto sa svojim Čarobnim Jutrom koje je bilo i ostalo jedno od najvećih hrvatskih pjesama sa početka milenija. Pretpostavljam da vam je teško naprenuti vijuge, pa ću vam reći da je pjesmuljak u pitanju Više nisam tvoja koju je pjevala danas isčezla Claudia Beni.

Fala nekoj stvari pa je netko imao mozga, ukusa i glazbene kompetentnosti pa je rekao ”Nina over Rozga”. Bez uvrede Jelenku, ali dok se god drži Huljićeve škole neće biti ništa više od (karakterno) jeftinog šunda. Nina se ipak trudi, ne uspjeva baš svaki put (Mama) ali često pogodi (Čarobno Jutro ili aktualna Dat će nam Bog). Vijest nije stara ni 24 sata a već se javila hrpetina ljudi koja se žali što nije otišla Rozga i što se ne bira žirijem ili javnim glasovanjem. Prije su se žalili kada je javnost birala pa smo završavali negdje na dnu, pa nije bilo dobro kada se zvalo ”kompozitore”, a božemesačuvaj prošlogodišnjeg jada od kopiranja Američkog Idola. Ne može se svakome udovoljiti, a voljeli ju ili ne, morate priznati Nini da zna svoj posao. Tko zna, možda ove godine, nakon dugog niza godina (čitaj: od Štikle) pogledam Doru i Eurosong a ne samo izvješće o materijalnoj šteti. Kako vas pogađa ova vijest?



Pozdravno, Ribac



- 14:00 - Drekni nježno (10) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>