< ožujak, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Čušpajz mog života


utorak, 01.03.2011.

Najtete 2010

Kao prvo isprike jer sam napisao ponedjeljak, a mislio utorak. Mea Culpa. No ajmo na ono bitno. Dame i gospodo i oni negdje između, predstavljam vam naj tete godine 2010 i to u 2011 godini. Bitka je bila teška, a mnoge tete su ispale u samom fotofinišu i to za duljinu grudnog koša. Ako ste zaboravili i ako se pitate što je zagrada pored imena tete, to je prošlogodišnja pozicija. Ako je minus, teta nije izborila plasman na prošlim izborima. Eto ga, posao obavljen preko obećanog deadlinea mojom greškom (evo već se posipam pepelom po glavi), prvi put u ožujku, nadam se da se isplatilo malo nervoze.

Dakle da ne duljim top lista naj teta 2010 godine po mom izboru a vašem rangiranju je gotova i spremna za vašu estetsku (i pismenu nadam se) uživanciju.


50. Eliza Dushku (47)

Photobucket


Dollhouse je došao kraju i na naše male ekrane a Eliza se pojavila u jednoj epizodi The Big Bang Theory. Ima li ili nema glumačkog talenta i dalje je u debatnom odsjeku, no ne može joj se poreći... eeerm, albansko-dansko podrijetlo. Hoće li ju burza rada uskoro pustiti ne znamo ali se šuška da bi mogla glumiti u trećem dijelu Ghostbustersa.

49. Cheryl Cole (-)

Photobucket


Tuga i čemer su nas obuzeli prošlo ljeto kada smo čuli da je Cheryl u smrtnoj opasnosti od malarije. No to ju uopće nije usporilo. Odlučila je kako joj je dosta prevare te je šutnula svoj WAG status i mužića i okrenula se karijeri. Više uspjeha ima kao sutkinja u X Factoru (uskoro i američkoj verziji) nego kao solo pjevačica jer u dva albuma, koliko se pjesama sjećate?

48. January Jones (28)

Photobucket


Sječanjka se, vjerovali ili ne, zalaže za spas jedne ugrožene vrste koja se odaziva na ime morski cucak. Obrvu će te još više podići kada saznate da misli da je treći dio Američke pite vrlo dubok i inteligentan film. Dooooobro... Na stranu osobne preferencije i dalje diže živac u Mad Men a raduje nas uloga Emme Frost u nadolazećem X-Men: First Class.

47. Lady Gaga (-)

Photobucket


Napisati bilo što inventivno i novo o Majci Čudovište je apsolutno nemoguća misija. Iskače iz svake rupe na asfaltu, a mi ih imamo itekako. Novi album je na putu i samo što nije, a hoće li uspjeti ponoviti spektakl kakav je priredila i u našoj maloj državi je vrlo upitno. Kad postaviš letvicu visoko ili ćeš ostati tamo, ili ćeš pasti nevjerovatno bolno. Nadamo se prvom

46. Kylie Minogue (-)

Photobucket


Taman kad pomisliš kako je nižerangirana kolegica pokupila apsolutno sve moguće ideje za video spotove, pojavi se Kyle i pukne spot za All the Lovers. Ostali smo paf. Iako ostatak albuma nije pokazao proporcionalnu snagu dao nam je dovoljno audio i vizualnog materijala da se možemo zadovoljiti ostatak godine. Pričam o umjetničkim aspektima, perverznjaci.

45. Julie Benz (-)

Photobucket


Budi moja Benzina, hajde da se volimo... Massimo nikada nije sreo Julie, no sigurno bi joj to zapjevao da jest. No Ordinary Family se ne piše dobro, možda je trebala ostati u Desperate Housewives, a u Dexteru joj povratka nema. Hardcore fanovi je se možda sjećaju iz Roswella, ali je veliku pozornost pljenila kao vampirica Darly u Buffy i Angelu.

44. Rihanna (-)

Photobucket


Odlčila je da joj dosadašnji imidž ne pristaje te je napustila tamnu stranu i odlučila nas zapljusnuti žarko crvenom bojom kose, i novim albumom koji rastura sve postojeće glazbene ljestvice a neke poznatije nagrade. Raspoloženje nam je malo splasnulo kada smo saznali da je Splitski koncert samo spačka. Meh, i dalje možemo zamišljati Only Girl in the World.

43. Rachel McAdams (-)

Photobucket


Oprostite ali mi smo jedni od rijetkih koji ne veličaju The Notebook. Tako nam ni Rachel nije ostala u nekom upečatljivom sjećanju. Malo smo ju više uočili u The Time Traveler's Wife ali ono što je zapelo za naše oko je bila Irene Adler u novoj adaptaciji Sherlocka Holmesa. S obzirom da nastavak samo što nije našoj sreći nema kraja!

42. Kate Beckinsale (36)

Photobucket


Ako netko živi na kreditu onda je to definitivno broj 42. Prošle godine ju nismo vidjeli niti u jednom jedincatom filmu! No to ne znači da se otišla u penziju. Geekovi svijeta su se obradovali kada su čuli da će se snimati četvrti dio sage Underworld a još više kada su saznali da je u njemu Seline koju će opet glumiti Katica. Tko ju ne bi gledao u uskom kožnjaku...

41. Shakira (23)

Photobucket


Friške vijesti! Ako niste čuli ova latino božica okretanja kukova ponovno će posjetiti našu malu državicu i održati koncert. A odnedavno je i solo. E pa mi smo svi skupa otišli Waka-Waka ovo ljeto i pokušali omotati glavu oko nekih spotova. Unatoč svjetskoj popularnosti ne zaboravlja svoje sunarodnjake pa je izdala i album Sale el Sol na španjolskom.

40. Lea Michele (-)

Photobucket


Glas broj jedan ako pitate većinu gledatelja fenomena zvanog Glee. Ova Broadwayska veteranka je prvi put zakoračila na male ekrane i odlično se snašla. Već pokazuje male korake na filmsko platno, a što će donesti godine u dolasku tek ćemo saznati. Zanimljiva informacija jest da za sada ima čak devet (vidljivih) tetovaža. Pronađite bar jednu!

39. Evangeline Lilly (-)

Photobucket


Lost nam se izgubio sa dnevnog rasporeda ostavljajući podosta upitnika za sobom, pa tako i daljnje karijere glumaca. Neke naznake se naziru u vidu jednog jedinog filma. Što nam budućnost nosi za Evangeline nemamo pojma. Samozatajna je i ne posjeduje TV. Niti daje, niti prima informacije. Hm... Mudrost ili ludost, odlučite vi.

38. Gemma Arterton (-)

Photobucket


Osim Bond franšize nastupila je u dva spekakla, Prince Of Persia: Sand of time i Clash of the Titans. No pokazala je da talenta ima pa i mi sljedimo njenu karijeru. Možda malo manje napeto jer nam je srušila snove nedavnom udajom. Veliki upitnik ostaje glavna ženska uloga u labavo prilagođenoj verziji bajke Ivica i Marica namjenjenoj za odrasle.

37. Zoe Saldana (-)

Photobucket


Nema zime za eskime, a bome ni za Zoe. Upecala je dvije franšize koje osiguravaju dobru budućnost nekoliko idućih godina. Star Trek ima već veliku bazu fanova, a Avatar se tek treba dokazati za nekoliko godina. Ono što je njoj osobno možda važnije da ju je njen dečko napokon zaprosio. Mislim, bilo je i vrijeme nakon 10 godina, zar ne? Mislim zbilja.

36. Tina Fey (45)

Photobucket


Kombinacija pritajenog seksipila i dobrog humora kod muškaraca dobro prolazi. Neka dođe u pregači sa pivom i ćevapima i ne bi joj falilo ženika. Na žalost udana je, ali i dalje valja dobre fore. Čuli smo ju u crtiću Megamind, 30 Rock se navodno bliži kraju i što nas dalje čeka nemamo pojma. Ali kad si radoholičar, nema frke, naići će nešto!

35. Stana Katic (-)

Photobucket


Hrvatsko-srpska mješavina odrasla u Kanadi osim jezika koji su obavezni u tim državama priča još Slovenski, Francuski i Talijanski. Također je sama otpjevala pjesmu u The Librarian: The Curse of the Judas Chalice. Svašta može mala sa tim jezikom, a trenutno nam pali maštu kao britka i samozatajna detektivka u odličnoj seriji Castle.

34. Bar Refaeli (-)

Photobucket


Ako se netko uspio u svom mladom životu zamjeriti svojoj naciji to je onda ova Victorijina anđelica. Najprije se udala i brzo razvela da izbjegne obaveznu vojnu službu (za oba spola!) u Izraelu. Zatim je malo brljavila sa porezom, da bi na kraju njena on-off veza sa Leonardom DiCaprijem je rezultirala molbom da se ne uda za ne-židova. Oy vey!

33. Adriana Lima (17)

Photobucket


Ako je Victoria's Secret Fashion Show serija koja se emitira jednom godišnje, onda je Adriana jedna od najboljih glumica tamo. Ova SSS (seksi srpska snajka) je poznata u modnim krugovima da u backstageu umjesto čaše šampanjca, cigarete ili chick-lita u ruke uzme Bibliju. Hm, model koji je pametan i vjerski nastrojen. Jedna u generaciji.

32. Emma Stone (-)

Photobucket


Smucala se po visokoj produkciji, pamtimo ju još iz Superbad, no kada je sa neba pao Easy A, ostali smo otvorenih usta. Iznenađenje godine koje može i zna glumiti. Sve to joj je donijelo hrpetinu posla a najisčekivanija uloga je ona Gwen Stacy, prve ljubavi Petera Parkera aka Spidermana u rebootu franšize koju isčekujemo željno ali i sa strahom.

31. Katherine Heigl (46)

Photobucket


Kate nas je počela pomalo živcirati. Iako su svi voljeli Izzie Stevens, mnogi su odahnuli kada je otišla iz serije. Postao joj je jezik brži od pameti i definitivno se ne bih htio naći na mjestu njenog glasnogovornika. To na stranu, žena rastura po romantičnim komedijama i izgleda bolje nego ikada. Samo ko pravo žensko, ponekad ne zna prestat lajat

30. Jessica Alba (20)

Photobucket


Godine prolaze, ona ista. Na žalost i njen glumački talent koji nikako da počne rasti. U Valentine's Day je bila samo jedna od mnogih, Machette koji je bio ruku na srce zabavan je ipak samo kvalitetan treš, ali treš. Što se događa u Little Fockers nemam pojma, ali navodno ni tu se ne piše baš dobro. Hoće li stvar popraviti Spy Kids 4? Sumnjamo...

29. Billie Piper (-)

Photobucket


Kada su doktori bili zabrinuti da će njen (tada) budući sin ostati bez kisika, Billie je (navodno) dreknula "'Cut him out now!". Hardcore do kraja. Kad smo kod hardcore tematike, Secret Diary of a Call Girl upravo emitira svoju zadnju sezonu i onda možemo pozdraviti Belle i njene klijente, a bome ne znam što će nam biti sa Billie. Hollywood, ku-ku!?

28. Drew Barrymore (-)

Photobucket


Sve više se baca u produkcijske vode a sve manje u glumačke. Znate da je ove godine osvojila Zlatni Globus u miniseriji, te da drži prava za Charlie's Angles? E pa upecala je ABC i snima pilot za novu seriju, na žalost bez nje pred ekranom. Zato nam ostaje videoteka i povremeno pojavljivanje u simpatičnim komedijama a'la Going the Distance.

27. Anne Hathaway (-)

Photobucket


Ovogodišnja voditeljica Oscara je daleko dogurala od tinejdžerske zvjezdice. Marljivo je radila i pokupila mnoge pohvale za sveoj uloge a da se ne libi puknutih stvari i ljudi dokazuje uloga Bijele Kraljice u Alice in Wonderland. Ono što nas najviše veseli jest potvrda da će glumiti Selinu Kyle ili vam ga Ženu Mačku u novom Batmanu. Mrnjau!

26. Marion Cotillard (4)

Photobucket


Trenutno najpoznatija francuskinja u sedmoj sili ima adresu u Hollywoodu. Navodno prokletstvo Oscara nakon kojeg karijera krene nizbrdo nije uhvatila filmskog Vrapčića. Gledali smo ju u kompliciranom Inceptionu a i dalje peca visokoprofilne projekte. Ako je vjerovati šuškanjima mogli bi smo ju gledati u idućem nastavku Nolanovog Batmana.

25. Kate Middleton (-)

Photobucket


Kate je godinama bila djevojka princa Williama i nikako se nije znalo hoće li on sa njom na zelenu granu ili ne. Ne privlači skandale i proglašuju ju novom modnom ikonom pa je izgleda kraljveska obitelj odlučila zažmiriti na neplemenito podrjetlo i dati zeleno svjetlo za brak. Tako je princ William stavio prsten na ruku i sad samo ostaje pitanje datuma.

24. Yvone Strahovski (-)

Photobucket

i Eva Longoria (-)

Photobucket



Brojim jednom. Protrljam oči. Brojim drugi put. Slažem ocjene jednu do druge. Nije greška. dijete, jedno mjesto. Yvone strašnog prezimena je geekovima poznata iz dvije poznate franšize. Prva je vrlo inventivna i prva u svom polju Mass Efect, točnije dio drugi gdje je posudila glas i stas Mirandi Lawson a u seriji Chuck glumi Sarah Walker, ili kako god se zapravo stvarno zove njen lik CIA agentice. Slobpdnoprevedena Eva Dugogorje je napravila senzaciju i došla ljetos u našu malu zemlju. Svi su pali na dupe i pisali o romansi sa njenim mužićem. Onda je ujesen stvarnost opalila šamarčinu i servirala papire za razvod. Ajoj. Srećom utjeha se može naći u radu a Eva i dalje radi u Desperate Housewives.

23. Kelly Brook (-)

Photobucket


Najpoznatija Engleska posvuduša i model ima oblina na bacanje. Možda je najpoznatija kao Playboyeva zečica, a bome i u drugim modnim i inim editorijalima nije imala nešto više odjeće. Zna žena što narod traži. Stalno se bacaka po glumačkim vodama a "najozbiljniji" glumački posao nakon dugo vremena je bila Piranha 3-D. Čak ju ni ona nije mogla spasiti

22. Emily Blunt (-)

Photobucket


Ako ne znate tko je John Krasinski proguglajte. Dotični daje nadu svim smotanim muškarcima da jednog dana mogu oženiti nekoga poput našeg broja 22. Volimo ju od The Devil Wears Prada, gledali smo ju nedavno u The Wolfman a uskoro ćemo ju gledati u The Adjustment Bureau. Bog blagoslovio UK dok nam daje ovakve seksi žene! Jolly!

21. Blake Lively (-)

Photobucket


Kako cura koja čita i ima poprilično dobar ukus u glazbi te je vrlo elokventna može glumiti totalnu blentaču u Gossip Girl neće nam biti jasno nikada. OK, može se objasniti time da je dobra glumica. To ćemo ostaviti godinama koje dolaze da se procjeni. Za sada samo čekamo da Green Lantern dođe u kina gdje glumi ljubavnu zanimaciju glavnom liku.

20. Kaley Cuoco (-)

Photobucket


Možda je se netko sjeća iz 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter. Nakon toga je navratila u Charmed. Za sada se smjestila u The Big Bang Theory gdje će svi uživati barem još 3 godine u zgodama i nezgodama Penny, obične djevojke u susjedstvu dva genija. Njena uvjerljiva gluma neznalice se može objasniti time da je prirodna plavuša.

19. Penelope Cruz (10)

Photobucket


Nakratko smo ju vidjeli u Sex and the City 2. Ajmo dalje. Udala se za Javiera Bardema, zatrudnila i time napravila veliku frku odjelu za kostime na setu četvrtog nastavka Pirates of the Caribbean. Dotični sinčić je ugledao svjetlo dana prije mjesec dana a mužić joj je nominiran za Oscara. Opet. Kad vas krene onda vas krene, a njoj ide li ga ide.

18. Salma Hayek (3)

Photobucket


Ove godine smo ju vidjeli samo u komediji Grown Ups a uskoro ćemo ju čuti u Puss in Boots, spin-offu Shreka. Više se bacila na svoj filantropski dio život gdje je svoj feminizam uspjela konkretizirati a ne samo bacati fraze. Otkako je postala majka sve se više zalaže za one majke koje nemaju uvjeta za odgajanje djece u siromašnim zemljama. Veliko... srce.

17. Alicia Keys (-)

Photobucket


Čestitamo friškoj mamici, neka uživa u majčinstvu jer se do sada stvarno naradila. Toliko dobro da ju je Billboard magazin proglasio R&B umjetnicom prošle dekade. Za sada nema nekog određenog datuma za idući album, dapače ne znamo niti godinu izlaska. Nema veze, uz dosadašnju kvalitetu ne brinemo se za rok izlaska a niti za uspjeh.

16. Nicole Scherzinger (-)

Photobucket


Dobrodošla natrag. Pussycat Dolls su se izgleda raspala za sve vijeke vjekova amen. Po svemu sudeći Nicole je ispala žrtveno janje koje je glumilo divu, no kako se šuška svemu je ipak kriva osnivačica Robin Antin. Trenutno radi na svom prvom solo albumu, pojavila se u How I Met Your Mother a glumit će zlikovca u Men in Black III. Zaposlena pčelica.

15. Olivia Wilde (5)

Photobucket


Razvod se jer navodno želi hrpe i hrpe neobuzdanog seksa. Hm... Smislite vi tekst nakon ovakve izjave! Eeerm, glumila je u nastavku sa najvećim razmakom od originala TRON: Legacy gdje je bila u jaaako uskom odjelu. Hmpf... Nikako se odvojiti od seksa i Maslinke. A zar vam treba više? Uglavnom, Trinaestica u House M.D. još živi.

14. Beyoncé(35)

Photobucket


Odlučila je pauzirati 2010. Skok na ljestvici ne mogu nikako drugačije objasniti nego ironijom ili sarkazmom. No nije nas baš skroz napustila. Sveprisutni broj 47 je s njom izdao duet naziva Telephone za kojim je prošvikao skoro cijeli svijet. No ako je pauza, ne znači da je nerad. Marljivo je radila na novom albumu koji će izaći ove godine. Put your hands up!

13. Rosario Dawson (31)

Photobucket


Rosario je totalna i kompletna stripovska geeketa i to ne manga-romantično-truć-bljuć, već akcijski napeti žanr sa elementima fantastike. Kako je Bogu uspjelo takav interes staviti u takvo tijelo nije nam jasno. Uglavnom, žena je smislila Occult Crimes Taskforce, mini seriju stripova od 4 nastavka koji su izašli prije 4 godine. Dečki, obrišite tipkovnice.

12. Mila Kunis (10)

Photobucket


Mila Markovna Kunis je ove godine odlučila ići u konkurenciju sa prošlogodišnjom pobjednicom. Najprije su glumile dvije oprečnosti u Black Swan a ove godine nas čekaju dva filma vrlo slične tematike sa svakom od njih u glavnoj ulozi. Friends with Benefits je samo objašnjavajući a to također znači da će Mila biti oskudno odjevena. Weeeee!

11. Eva Mendes (6)

Photobucket


Eva osim što nam pozira u raznoraznim kampanjama koje skoro redovito budu zabranjene za prikazivanje tu i tamo odglumi nešto na velikom platnu. Nisu to neki bogzna kakvi uspjesi, jer ruku na srce jedva smo prosjedili očaj od The Other Guys, a čak ga ni Eva nije uspjela spasiti. Ajde Hollywood, znaš da imaš negdje savršenu ulogu, daj ju pokaži!

10. Monica Bellucci (9)

Photobucket


Gospođa Belucci godinama nikako da ostari. Kao da je zapela u nekom kompjutorski generiranom programu. Kad smo kod toga, navodno se planiraju još dva nastavka franšize svane Matrix. Hm... Imamo ogroman konflikt jer iako je prvi film bio sjajan, druga dva su nas ostavile popišanima. S druge strane tko ne bi htio ponovno vidjeti Monicu u latex haljini?

9. Zooey Deschanel (18)

Photobucket


Gspodična je u nekom trenutku odrastala u Jugoslaviji a nije za odbaciti podatak da je praunuka 11 francuskog predsjednika. Udarena muzičarka i indie kraljica je odlučila poduzeti veće korake nakon Yes Man i vidjet ćemo ju u filmu Your Highness gdje će glumiti princezu u nevolji. Ma da i nije princeza mi bi priskočili u pomoć. Muž na stranu.

8. Scarlett Johansson (2)

Photobucket


Manje poznata pjevačica, više poznata glumica koja je čisto slučajno upala u franšizu zvanu Iron Man jer broj 22 sa ove ljestvice nije mogla. Najinteresantnija informacija je da se razvodi od svog mužića Rana Reynoldsa. Tukac, past će sa konja na magarca. I time ne impliciram da Scarlett ima facu kao konj, dapače, sasvim suprotno. OK, sad ću prestat.

7. Franka Batelić (-)

Photobucket


I stigosmo do prve i jedine hrvatice na listi. Franka, Franka, kad će novi album? Hm, zapravo nam to i nije toliko bitno dokle god nam izgledaš kako izgledaš. Tko uopće želi biti celebrity u Hrvatskoj!? Bitno je da zna napraviti show a s obzirom da je još u karijernim pelenama spetljala se sa Indirom, Lukom i Tonijem i održala spektakl zvan Top Stars.

6. Kristen Bell (16)

Photobucket


Motanje po romantičnim komedijama prisiljava čak i muškarce da tu i tamo virnu koju jer se svi zapravo nadaju da će uhvatiti malo Veronice Mars. Na našoj javnoj televiziji se prikazala prva sezona kultne serije, no ono što fanovi žele jest da Warner Bros pusti kandže sa filmskih prava i da ih Kristen koja bi odmah snimila film da može. Ostalo nije bitno.

5. Kim Kardashian (-)

Photobucket


Najpoznatija svjetska posvuduša je počela iskakati iz paštete. Pa kako i ne bi kada prodaja bilo čega što ona reklamira skoči u značajom broju. Što vam je moć dobrih, pomalo pretjeranih ali dobrostojećih kurvatura. Osim što pozira i dalje fura svoj film, tj. reality show Keeping Up with the Kardashians kojeg sama nosi. Ma koje (polu)sestre!?

4. Emma Watson (27)

Photobucket


Nešto ju je zviznulo i odlučila je ošišati svoje poznate kovrče. Kako već neko vrijeme ima legalno ljeta, više se nećemo osjećati prljavo kada pogledamo drugi dio zadnjeg nastavka Harrya Lončara. Što će biti nakon toga ne znamo, no za curu koja smjelo mijenja modni izričaj na svjetskoj estradi i usput studira, mislim da neće biti zime. Ikada.

3. Katy Perry (24)

Photobucket


Ova djevojka iz Kalifornije je poharala ljestvice novim albumom i nebrojenim singlovima. California Gurls, Teenage Dream, Fireworks su samo neke od pjesama koje su nam pirsale uši. Žalosna vijest je da je sretnik Russel Brand uspio oženiti ovu mladu damu prekrasnog glasa i još ljepšeg grudnog koša. E pa ako je zauzeta nije nefotografična.

2. Natalie Portman (1)

Photobucket


Prošla pobjednica je napravila sve i svašta, a srušila nam je snove zarukama. Osim što je uspjela ovojiti Oscara sa filmom Black Swan, kada je (ponovno) pokazala guzu u Your Highness zaključili su da je previše seksi i navukli su joj digitalne gaće. Van filmskog platna je zatrudnila te ju uskoro možemo očekivati u MILF kategoriji. Mazel tov!

1. Christina Hendricks (32)

Photobucket


Prvi puta se poklopilo da je moja ljestvica na vrh stavila tetu koju je još jedan magazin proglasio najljepšom u prošloj godini. Esquire ima jako dobre glasače ako smijem reći. No vratimo se mi Christini koja je ako smijem reći primjer žene koja ima strateški dobro raspoređene obline i ne boji ih se popuniti koliko god može. Nositeljica revolucije velikih oblina na malim ekranima i dalje glumi u kritički hvaljenoj i vrlo gledanoj seriji Mad Men a uspjela se pojaviti na velikom platnu u filmu Life as We Know It. Ova inače prirodna plavuša u 35-oj godini i dalje ne baca sve svoje adute u prvi plan, naglašava kako je bitan talent. A kad imate jedno i drugo, planet nema izbora nego poluditi za vama. Do iduće godine...

... pozdravno, Ribac



- 14:00 - Drekni nježno (7) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>