< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


Čušpajz mog života


srijeda, 04.02.2009.

Naj tete 2008

Napokon!

Prvo poručujem Partizani da provjeri vrbu u svom dvorištu ako je ima, jer ja sam objavio svoju listu, možda ima grožđa. Drugo, moram Junca obavijestiti da gospodična Loos ne da nije u prve tri, nego nije ni prošla moj pakleni izbor. Ako tješi, bilo je za dlaku da sjedne na 55. mjesto, no kriterij je kriterij i nikakve ga veze ne mogu zaobići, ipak sam ja čovjek od kolikog-tolikog interiteta.

Hja, čudni ukusi, no ove godine ste bili poprilično blagi i skoro ste mi uduplali posao. No i moj popis kandidatkinja je bio duži nego inače. Ocjene ispod petice su rijetko frcale, no one su eliminirale tete. Moram izdvojiti ne jedan komentar na Rihannino čudno čelo, koje ju je ove godine izbacilo iz konkurencije. Krivim promjenu frizure. Da ja ne brbljam dalje, predstavljam vam najtete edicija 2008 s povremenim uvidima što će raditi u 2009-oj.

54. Malin Akerman (-)

Malin Akerman

Prvo za zagrijavanje jedan klišej: plavuša iz Švedske. Ne pretjerano poznata, a "27 Dresses" je ionako bio film koji je u centru imao drugu plavušu. Tri u jedan: model, glumica i pjevačica. 2008 je izbacila jedan komercijalno uspješan film a 2009 će drugi. Iako i vrapci na grani znaju koji film ponovit ću da ćemo gospodičnu gledati u jednom od najisčekivanijih filmova 2009-e "Watchmen".

53. Keira Knightley (30)

Kiera Knightley

Film koji je bio u kinima s njom, hm, hm… Ne sjećam se točno, ali sigurno je imao veličanstvenu koreografiju koja je vukla na neka davna vremena. Zapela je za povijesne uloge, iako mislim da su više scenaristi više zapeli za njenu figuru koja je godinama sve tanja i tanja, pa je lako ugurati slabašnu glumicu u kostime koji imaju metre i metre materijala.

52. Zoe Saldana (-)

Zoe Saldana

Gospodična Saldana se nekim malim ulogama motala već po filmskom ekranu, no uloge su bile toliko grandiozne da se redom zaboravio film ili uloga. No 2009-a bi mogla sve promjeniti bar na geekovskom polju. Već se zna da je novi „Star Trek“ film na putu u kina, a također se zna se da je uloga mlade Uhure pripala našem broju 52. Live long and prosper!

51. Petra Nemcova (-)

Petra Nemcova

Prvi Viktorijin anđeo na putu prema vrhu ove ljestvice. Ovaj supermodel, osim što ima dobar prsni koš, također ima i veliko srce. Nije toliko poznato da je jedna od onih koji su preživjeli božićni tsunami 2004 u kojem je izgubila zaručnika i sama preživjela ozbiljne ozljede. Tada je osnovala fondaciju "Happy Hearts" koja se brine za one najmanje koji su preživjeli tu tragediju.

50. Megan Fox (4)

Megan Fox

Nešto se šuškalo o nekom filmu u kojem je dotična gola. Na kraju je „Jennifer's Body“ premješten u iduću godinu, a „How to Lose Friends & Alienate People“ nije iskazao svu raskoš talenta. „Glumiti“ mladu glumicu u usponu nije teško kad to i jeste, ne? Kako bilo, jedva čekamo reprizu Mikaele u novom nastavku „Transformers: Revenge of the Fallen“.

49. Rachel Bilson (-)

Rachel Bilson

Trend bježanja nakon eutanazije matične serije konstantna je inflacija u Hollywoodu. Tako i nakon kraja "O.C."-a nije se čulo za Rachel, sve do jednog kvalitetno upitnog filma koji je postigao koliki toliki uspjeh. "Jumper" mu je ime, a hoće li skok sa '08 na '09 učiniti išta dobrog zbilja je upitno, jer gospodična je snimila samo jedan film koji uopće nije oglašen.

48. Natasha Bedingfield (-)

Natasha Bedingfield

Još jedna pjevačica iz UK koja se pokušava probiti u US. Možda ne toliko popularna kao davnih dana kada je izdala svoj drugi singl "Theese Words" ali definitivno poput vina, zgodnija sa godinama. No, bar do određene dobi. Nismo ju toliko vidjeli, ali smo ju čuli da to nismo ni znali, jer njena pjesma "Unwritten" se vrtila u pozadini svih reklama za Pantene proizvode.

47. Liv Tyler (-)

Liv Tyler

Ova reformirana vegetarijanka najprije je bila poznata po tome što je kćer frontmena Aerosmitha. Onda se nije mogla odlijepiti od lika Arwen i dan danas je teško ne povezati ovu ljepoticu sa vilenjakinjom. Možda bi se mogli više uživjeti u uloge da je gospodična imala nekakvu poduku iz glume, no nije. Svejedno vidjeli smo je u hitu "The Incredible Hulk"

46. Summer Glau (-)

Summer Glau

Kako se Schwarzenegger olinjao i bacio u političke vode, netko drugi je trebao preuzeti kormilo nad Terminator franšizom kao glavni stroj za ubijanje. Izbor je pao na ovu krhku djevojčicu kojoj šutanje dupeta nije strano. "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" je došao na naše ekrane ali je mnogi pamte kao autističnu River iz nikad prežaljene serije "Firefly".

45. Tyra Banks (12)

Tyra Banks

Puna vrlina, talenata i love. Čedna jer uporno odbija slikanje za „Playboy“, plus kod svih potencijalnih svekrva. Prva afroamerikanka koja je bila na naslovnici kataloga „Victoria's Secret“, zna čemu joj tijelo služi. Da ima mozga pokazuje i "Tyra Banks Show" koji ima tendencije zamjeniti "Oprah Show" a mentorske talente pokazuje u "America's Next Top Model" čiji je začetnik.

44. Rebecca Romijn (-)

Rebecca Romjin

Već neko vrijeme bez nekog kinohita. Neki filmić se nazire gdje glumi sa kolegom Alanom Cummingsom koji je shvaćao njenu muku farbanja u plavo za vrijeme snimanja "X2". Tu je i redovito pojavljivanje u "Ugly Betty". Jesam li ja jedini tko misli da osoba koja je dodijelila gospodični Romjin ulogu bivšeg muškarca pod hitno treba na neki pregled glave? Ona, pa muško! Svašta...

43. Gwen Stefani (17)

Gwen Stefani

Nije se čulo za nju, pao joj plasman, no to nema veze jer pretpostavljamo da gospođa Gwen ima još koji as u rukavu. Nikad nije bila dosadna, kao ni njen modni stil i linija odjeće koju i dalje dizajnira. Možda nas uskoro vrati u neke starije dane jer se konkretno govori o tome kako se njen matični bend „No Doubt“ ponovo okuplja i snima nove materijale. Živi bili pa čuli!

42. Dita Von Teese (-)

Dita Von Teese

Radi li ga radi i izvukla je bolji kraj u bivšem braku sa onim čudakom Masonom za kojeg se danas više ni ne čuje. Službeno najbolji pin-up komad otkako je prošle godine dva metra pod zemlju otišla Bettie Paige. Sklopila je unosan posao za „Wonderbra“ i nakratko nam u reklami gdje glumi znanstvenicu pokazala kako to izgleda kada je plavuša, što joj je i prirodna boja kose.

41. Kate Walsh (-)

Kate Walsh

Friška razvedenica talijansko irskih korijena, nije izdržala niti godinu dana u braku. Nije nam ni bitno kakav joj je bračni status dokle god svako malo vidimo ove noge. Dr. Addison i dalje žanje pozornost u svojoj vlastitoj seriji „Private Practice“ koja, ako je vjerovati navodima, otkupljena od strane jedne nacionalne mreže i uskoro počinje sa emitiranjem u RH.

40. Angelina Jolie (10)

Angelina jolie

Djelomično zbog prevelike medijske gungule koju izaziva Brangelina family i tako se svima penje na nos a djelomično zbog moje zaboravnosti i umalo zaboravljanja na Anđu, plasman je ove godine loš. Hja, bar je tu. Da iza, u posljednje vrijeme anoreksične fasade postoji i dobra glumica pokazuje i ovogodišnja nominacija za Oscara te preuzimanje uloge mušičavom Tomu Cruiseu.

39. Gemma Arterton (-)

Gemma Arterton

Najnovija Bondova Bomba je bila manje bombastična u djetinjstvu kada joj je plastični kirurg puno pomagao. Naime osim deformiranog uha, gospodična je bila posebno obdarena u području prstiju. Na svakoj ruci je imala prst broj šest! Eto, sve je dobro što se dobro svrši a još nije kraj, naime ima glavnu žensku ulogu u nadolazećem filmu "Prince of Persia: The Sands of Time".

38. Ellen Paige (-)

Ellen Paige

Što mi je zadala glavobolju, nikako naći fotku na kojoj gospodična izaziva u horizontali! Ali pokazao sam joj i pronašao sliku na kojoj sjedi, ha! Na stranu naše razmirice, Ellen nas je oduševila ulogom trudne tinejdžerice u hitu "Juno". Šuška se da je naklonjena svojem spolu, no to nas ne brine nego konstantni rad na indie filmovima koje će te teško naći i na internetima.

37. Milla Jovovich (-)

Milla Jovovich

Jeste znali da je Milla derivat krsnog imena Milica? Sad znate. Nakon nekoliko godina se vratila na listu, po prvi put online. Svašta pomalo, glumica, model, majka ali i manje poznato pjevačica koju kritičari hvale. I dalje snima filmove, no niti jedan ne obećava preveliki uspjeh. Hja, vrhunac karijere joj je "Resident Evil" trilogija koja nekako ne ostavlja mjesta za daljnje mučenje, ovaj, nastavke.

36. Beyonce Knowles (8)

Beyonce Knowless

Ne znam tko joj je rekao da počne svoju Europsku turneju u našoj metropoli, no hvala mu. Snimila je novi album "I am... Sasha Fierce" i napokon se udala. Hm, možda ne napokon, ali bar će nas novinari pustiti sa nagađanjem je'l njen dragi Jay-Z shvatio poruku iz prve/druge singlice prošle godine koja ide nekako ovako: "Cuz if you like it then you should put a ring on it". Bistar momak.

35. Ana Ivanović (16)

Ana Ivanovi

Nije vodila Eurosong, ali nema veze, karijera joj i dalje ide uzlaznom putanjom. Iako nije mogla daleko dogurati od titule druge tenisačice svijeta, ona je uspjela sjesti nakratko i na prvo mjesto, no ozljeda ju je spriječila da i ostane tamo. Ako ju želite posjetiti doma, nemojte putovati u Beograd, trenutna prebivališna adresa joj je Basel. Ah ta Švicarska, sve si najbolje uzima.

34. Mary-Louise Parker (-)

Mary Louise-Parker

Ova vlasnica Emmy-a, Zlatnog Globusa i Tony-a svoju planetarnu popularnost je stekla tek sa ulogom samohrane soccer mom koja nakon smrti muža, da prehrani svoju obitelj dila malo trave. "Weeds" nas već neko vrijeme zabavlja na našim ekranima a ni nositeljica glavne uloge nema ništa protiv malo dima. Činjenici seksipila sigurno pridonose i švedski korijeni.

33. Nicole Scherzinger (2)

Nicole Scherzinger

"Nikol, Nikol, moja malena". Da ju zna, Lewis Hamilton bi sigurno pjevao ovu pjesmu jer osim što vozi dobre aute ima i odličnu bolju polovicu. Lansiranje vlastite karijere je bilo uspješno poput lansiranja space shuttlea Columbia, no to nas ne brine jer se „The Pussycat Dolls“ nisu raspale, bar ne do kraja. Dakle, srećom po nas, oskudna odjeća u spotovima još nije okačena o klin.

32. Zhang Ziyi (21)

Zhang Ziyi

'08 je za ovaj azijski bombončić bila pomalo slabašna. Nigdje nikakve informacije u našim krajevima što se događa. Kredit od prijašnjih godina se isplatio i gospodična je i dalje na listi, no po svemu sudeći '09 obećava puno više. Čak četiri filma su u pripremi ili zgotovljeni. Hoće li nam "The Horsmen" ujahati na leđima uspjeha još nam je vidjeti. Ipak film ima veze sa apokalipsom.

31. Heidi Klum (-)

Heidi Klum

Koji bi bio prijevod spokesmodel? Hm, glasnomodel mislim da nije praktičan izraz ali to nam nije bitno dokle god je prva violina kod Viktorije. Kao i kolegica joj Tyra, svoj modni utjecaj je izlila u njemačku verziju Topmodela (i ne, nije greška što nisam odvojio top i model) ali i u "Project Runway". Također i dizajnira, ali ne odjeću već širem puku cijenom prihvatljiviji nakit. Mda.

30. Marion Cotillard (-)

Marion cotillard

Kada je krenuo film o Edit Piaf, nitko nije mogao ni sanjati da će ova sirena osvojiti ni više ni manje Oscara za ulogu besmrtnog Vrapčića. Pošto živi u Europi, komercijalni multipleksi će vjerovatno prezreti njene filmove, no ima nade za barem jedan film zvan "Nine". Jedna beskorisna trivia: ova izvrsna glumica dijeli rođendan sa ovogodišnjom pobjednicom izbora za najtetu.

29. Charlize Theron (13)

Sharlize Theron

"The Brazilian Job" već lagano pada u kategoriju onih filmova koji su konstantno u produkciji i nevoljama zbog rasporeda, budžeta i/ili glumaca. U toj zbrci i neredu prošla godina nam je donijela priču o neobičnom junaku gdje je Charlize bila as u rukavu. "Hancock" obećava nastavak i šuška se o njemu, ali ne u skorije vrijeme. Hmpf, Charlize ima peh ili ga sama donosi.

28. Iva Šulentić (-)

Iva `ulenti

Da ni Hrvatice nisu za baciti dokazuje mali broj plasiranih ali zato sve od reda u gornjoj polovici. OK, Ivi to nije uspjelo, ali joj je malo falilo. Davno je dogurala od dječjih emisija pa se sada bacila na glazbeni i tinejdžerski program a bome i u glumu. Stara poslovica da su sve dobre žene zauzete potvrđuje sa svojom (navodnom) vezom sa Lukom Nižetićem, no prsten nije tu.

27. Adriana Lima (1)

Adriana Lima

Prošlogodišnja pobjednica je pobrala pljesak, ali i ove godine tresak za više od 20 mjesta. Dapače, čak nije ni najviše plasirani Viktorijin anđeo. Hm, biti će da je proradila ljubomora. I dalje drži do toga da je seks za brak no postoji jedan komšija koji bi mogao prvi pokazati Adriani sve čari tjelesne ljubavi zvan Marko Jarić. Svašta se može očekivati od žene koja je razmišljala o samostanu.

26. Cheryl Tweedy (26)

Cheryl Cole

Tweedy, Cole, Tweedy, Cole... tko će znati više je'l se predstavlja djevojačkim ili udanim prezimenom. Malo je uz svog muža, malo nije, malo ju vara, malo ne, a nama to već dosadilo. Glazbena karijera joj trza preko Atlantika no slabašno. Nije nam ni previše bitno dokle god postoje „Girls Aloud“ i dok snimaju spotove za pjesme koje redovito dožive uspjeh kod UK publike.

25. Tina Fey (-)

Tina Fey

Ako se netko na ovoj ljestvici može zvati zaposlenim u industriji sedme umjetnosti to je onda Tina. Producentica, glumica, scenaristica te povremeno pjevačica. Tko do nije čuo za ovu darovitu komičarku sigurno je prošle godine vidio bar jednu parodiju na političarku Sarah Palin. Dok svi odbacuju naočale, ona ih je prigrlila i pretvorila u svoj zaštitni znak.

24. Halle Berry (-)

Halle Berry

Friškoj mamici želimo sve najbolje, neka ječmenac proslijedi nekome drugome, ove godine pišemo samo lijepe stvari. Um, hm... Malo teže je smisliti nešto kada je jedina pamtljivija vijest, osim poroda, ona da je na snimanju "Frankie and Alice" gdje glumi osobu sa poremećajem višetruke ličnosti, pokazala sisu. No to je jedna jako lijepa i dobra sisa.

23. Alessandra Ambrosio (-)

Alessandra Ambrosio

Jes! Osobno najzgodniji Viktorijin anđeo je napokon ove godine ušao na listu i to kao najviše rangiran među ostalim anđelima. Hja, reći će te nije neki plasman ali mora se čovjek zadovoljiti sitnicama. Pa iako joj je plastična kirurgija pomogla da ispravi klempave uši u nježnoj dobi od 11 godina, postoperativne komplikacije su je odgovorile od ikakvog budućeg kozmetičkog uljepšavanja.

22. Katherine Heigl (28)

Katherine Hiegl

Hail new queen of romantic comedies! Nakon "Knocked Up" s kojim joj je upala sjekira u med za vrijeme štrajka scenarista, "27 dresses" je rastopio sve romantičare koji padaju na klišeje i napravio solidnu zaradu. "Grey's Anatomy" i dalje na životu drži Izzie Stevens, no intrigira nas novi film zvan "The Ugly Truth", romatnična komedija naravno.

21. Katy Perry (-)

Katy Perry

Kada kraljica popa javno nekoga istakne kao boduću zvijezdu, onda taj, bar nakratko, to i postane. Tako je Katy dobila blagoslov od Madge a slavu sa drugim singlom koji nam je zapeo u ušima i već svi znamo "I Kissed a Girl". Miljenica (gay) publike obećava, a opičena je do jaja što dokazuje svojim javnim postupcima poput skakanja u ogromnu tortu na dodjeli nagrada.

20. Erica Durance (36)

Erica Durance

Virtualno nikakav napor nije potreban da se izboriš za bolji plasman na ljestvici ljepote ako ovako izgledaš. Da izgled odmaže pokazuje lista filmova šrot kategorije. Iako se "I Me Wed" prikazao na našim televizijama, i dalje najpoznatija uloga jest Lois Lane u serijalu "Smalville". Valjanje u sjenu joj nije strano, a to se odnosi na odrastanje farmi, što god vi prvo pomislili.

19. Eva Mendes (29)

Eva Mendes

Red komercijalnog filma, red nebuloza, no ove godine je ostala na listi i prekršila nepisano pravilo parno-neparnog pojavljivanja ovdje. Krivim besplatne karte koje su se dijelile za sveženski film "Women". Iako tamo glumi seksipilnu ljubavnicu i vidimo je u čipkastom donjem rublju teško je progutati ostatak filma. Zato čekamo "The Spirit" i seksipilnu plaćenu ubojicu.

18. Lana Jurčević (-)

Lana Jur<br />
evi

Gospodična Lana navodno više nije sa sinom najvećeg maloprodajnog lanca trgovina, no nikad se ne zna. Diskutabilno talentirana, no radišna tako da je prošle godine uspjela umalo pobijediti u showu "Ples sa Zvijezdama", organizirala je veliki koncert u Domu Sportova, izdala novi album, sudjelovala u kampanji protiv raka dojke i zamalo nam pokazala svoje na plakatima.

17. Eva Longoria Parker (32)

Eva Mendes

"Over Her Dead Body" su i teški fanovi romantičnih komedija progutali, a ni ruku na srce, Eva nije u svom najreprezentativnijem stanju. Srećom po nas "Desperate Housewives" i dalje ima relativno zdravu dozu humora intrige, no puno važnije oskudno odjevene Eve. Hm, s obzirom na razliku u visini, pitamo se je li joj seks sa mužem u kategoriji visinskih sportova?

16. Salma Hayek (27)

Salma Hayek

Disleksična od rođenja, nekako joj zdravlje u posljednje vrijeme ne ide na ruku. Za vrijeme trudnoće dijagnosticiran joj je dijabetes, srećom, sve je, bar za sada u najboljem redu. Umalo se udala no što je bilo nitko ne zna. Bacila se u producentske vode i tako je executive producer u "Ugly Betty". Ipak, niti glumu nije zanemarila, pa se pojavila i u nekoliko epizoda "30 Rock".

15. Franka Batelić (-)

Franka Bateli

Najviše rangirana Hrvatica na ovogodišnjem popisu. Hm, hm, mogli smo mi i bolje, no kao što rekoh već, sitnice... Kako nisam pratio „Showtime“ za oko mi je zapela u reklamama za DM u kojima sam se pitao koja je ova mala?. I eto, glas stas, a ostalo će valjda doći. Ali već ima neke pobjede poput one na OGAE song contestu koji je zapravo Eurosong sa kvalitetom.

14. Kyle Minouge (-)

Kyle Minogue

I bez jedne sise i dalje mnogo bolji komad od mnogih ojdi mi dojdi mi zvjezdica. Nema sreće u ljubavi, zdravlje joj za sada dobro hvala na pitanju, a karijera joj izgleda ide uzlaznom putanjom, iako ju Savezne Američke Države i dalje naobilaze. Hmpf, još jedan dokaz da Ameri nemaju ukusa, a kada bi sav pop-disco izgledao i zvučao ovako svijet bi bio puno ljepše mjesto.

13. Olivia Wilde (-)

Olivia Wilde

Ako trebate koji savjet vezan za papirologiju, pitajte ovu dvojnu državljanku Irske i SAD-a. Davni su dani bili kada je glumila u klinču sa Mischom Barton u teen sapunici „O.C.“,a da zna upecati seriju pokazuje uloga u „House“-u u čiji je vlak uskočila za vrijeme nesretnog štrajka scenarista. Simbolično ili paranormalno, broj 13 na ovoj ljestvici je slučajan, bar s moje strane.

12. Penelope Cruz (20)

Penelope Cruz

„Elegy“ nas možda nije toliko očarano koliko bi trebala drama nabijena erotikom, no „Vicky Christina Barcelona“ nam je dao pravu priliku pokazati kako se ova „salsna“ ljepotica ponaša kada je zbilja zaljubljena. Javier Bardem je pravo muško, rekli bi pomodarci retroseksualac, a kao takav zahtjeva i pravu retroseksualnu ženu, bar u fizičkom smislu oblina i aerodinamike.

11. Alicia Keys (7)

Alicia Keys

Postoje teorije da je baš Alicia rekla Beyonce kako je u Hrvatskoj super i da treba tamo nastupati, jer se dotične znaju od trinaeste tj. četrnaeste godine. Anđeoskog glasa i božanskog talenta ova radišna ljepotica je izdala album "As I Am" i (opet) nas pomela. Jedan od najvećih filantropa na ljestvici, osim što podupire mnoga dobrotvorna društva ima i svoje "Keep the Child Alive".

10. Mila Kunis (-)

Milla Kunis

Tko bi rekao da ova mala čak i crtiće sinkronizira? Pa makar oni bili i očita kopija Simpsona? Hah, "That's 70's Show" je pokojan već par godina, no transfer na veliko platno joj izgleda uspjeva. Iako "Max Payne" nije bio toliko uspješan, "Forgetting Sarah Marshall" nam je uspio izbrisati dozlaboga napornu Jackie. Samo čekamo spajanje na filmu sa Ashtonom Kutcherom.

9. Zooey Deschanel (-)

Zooey Deschanel

Eeeeerm, što Katy Perry nije već bila na listi?! Zapanjujuća sličnost sa pjevačicom je napokon svrnula pozornost na ovu glumicu koja se pojavila u ne jednom poznatom filmu. Hm, za sve okrivljujem travu i genijalnu ulogu šviknute bivše. Mota se po velikom platnu, no svi hvale ulogu u novoj komediji Jima Carreya "Yes Man". Također i seka Emiliy "Bones" Deschanel.

8. Cate Blanchett (-)

Cate Blanchett

Njeno veličanstvo kraljica Elizabeta je ove godine uspjela nabaciti nostalgiju na naše oči ulogom u koliko-toliko dobrom "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull". S obzirom da se njen trenutno aktualni i potencijalno Oskarovski film zove "The Curious Case of Benjamin Button" pitamo se je li Kate u stanju izabrati film koji nema pretenciozno dugačak naslov?

7. Sophia Bush (24)

Sophia Bush

"One Tree Hill" se bliži kraju a Sofija nikako da pokrene svoju karijeru na velikom platnu. Hm, ima još nade, svi je kritičari hvale iz onog nekog filma gdje je bila u trojcu, no 'oćemo komercijalu. "Table for Three" pokazuje neke naznake uspješnosti, no za sada nema nekih daljnjih planova. Osim onog da zbari cijelu mupku postavu OTH-a jer je trenutno u vezi sa Jamesom Laffertyem.

6. Jessica Alba (18)

Jessica Alba

Snima shrot filmove da budemo iskreni a talent joj je diskutabilan. Sve čekamo drugi dio "Sin City"-a, no Rodriguez se nikako ne može odlučiti što će sa filmom i svako malo drugom postavom. Novopečena hot MILF-ica je prošle godine svoje tijelo posudila u kampanji za alkoholno piće Campari. Ma ne brini dušo i noću i danju, mi bi te opalili bez obzira na količinu alkohola u krvi.

5. Scarlett Johansson (23)

Scarlett Johanson

Udala se! Ud se dala! Ryan Reynolds je veliki sretnik jer koliko se pričalo Grimizna je imala ukus koji je lagano naginjao Elektrinom kompleksu. Jedna od sestara Boylen, ona lošije pozicionirana, no nema zime za eskime ni novopečanu gospođu Reynolds. Osim što nas je oduševila u novom mentalnom isprdku Woddya Allena, vidjet ćemo ju u "The Spirit" i "He's just not that into you".

4. Kirsten Bell (6)

Kristen Bell

Joj što volim ona elitistička preseravanja kada otkrijem nekoga prije većine, pa tako je i sa slučajom gospodične Bell u 'Rvackoj. Iako razroka, predivna je kako god ju pogledali. "Forgetting Sarah Marshall" je ovu ljepotu približio Hrvatima, a preko bare uživaju u njenom glasu u mnogima guilty pleasure seriji "Gossip Girl". Karijera na velikom platnu obećava, no tko sam ja da predviđam?

3. Jennifer Morrison (-)

Jennifer Morrison

Najveći najnoviji ulaz no ovu listu. Okej, uvjetno rečeno i uzeto najnoviji jer bila je poznatija široj publici ali ne i meni koji sam tek ove godine počeo pratiti redovito "House"-a i shvatio kako je živa šteta što je otišla u plavuše, bar u seriji. A onda se sjetih da je imala i manju ulogu u "Mr. I Mrs. Smith". Veliko platno će ju vidjeti ove godine i u manjoj ulozi u nadolazećem "Star Trek" filmu.

2. Natalie Portman (5)

Natalie Portman

Gospodična je kad se pogledao u prvi mah pobjednica, no zajebucnula ju matematika. Imala je najveći zbroj bodova, no na kraju prosječna ocjena ju je spustila na drugo mjesto. Jedina gospodična kojoj je uspjelo obrijati glavu i ostat zgodna. Kad smo kod glave, gledali smo ju kao Anne Boleyn a hoće li joj komercijalnost porasti pitanje je vremena, jer glumica je i pol.

1. Monica Bellucci (3)

Monica Belluci

Prošlogodišnja nepravda je ispravljena i mala Casselova je nakon dugog niza godina samog guranja pri vrhu napokon zasjela na zasluženo joj prijestolje sa najvećim brojem desetki do sada. Možda to ima veze s time da ove godine skoro za nju nismo ni čuli. I dalje se opire Hollywoodu, no iako je bila zaposlena u europskoj kinematografiji, malo koji film joj se probio. Doduše 09/10 obećava jedan fantasy film koji bi mogao upasti ljudima u oko, jer se šuška da će gospođa Belucci glumiti kraljicu sirenu a tko bi odolio tome? No ako to propadne ne gine joj uloga u Filmu Joela Schumachera. Dok sve to dođe u naša kina mi ćemo ostariti ali će Monica i dalje ostati jednako ekstra super duper prekrasna i rasna ljepotica koju bi odmah ženili da nije udata.


Do iduće godine, pozdravno, Ribac



- 22:30 - Drekni nježno (14) - Tiskaj za WC - Zapamti to


<< Arhiva >>